Ditte hjælper hunde videre i livet

​Ditte Porsing har de sidste otte år taget sig af omkring 700 hunde, som deres ejere har opgivet.

Da Ditte Porsing for otte år siden blev førtidspensionist, valgte hun at vie sit liv til at være der for hunde, som ejerne ikke længere kan tage sig af.

quote

Det var en hund, der var der for mig, som startede det hele, da jeg fik en blodprop for ti år siden. 

Ditte Porsing, hunde-omplacerings-vært, Grønnebæk

- Det var en hund, der var der for mig, som startede det hele, da jeg fik en blodprop for ti år siden, og da jeg gik ned med mit firma. Da jeg kom på benene igen, ville jeg lave noget, hvor jeg kunne bruge det, jeg kan med hunde til noget, siger hun til TV SYD.

Ejerne afleverer frivilligt hundene hos Ditte Porsing og betaler for udgifter til foder, pleje og og socialisering af hundene, indtil de firbenede er klar til et nyt hjem.

700 hunde været igennem Ditte Porsings hænder i årenes løb – selv tjener hun ingen penge på arbejdet.

- Passionen er at gøre noget fra hjertet i stedet for at gøre det for kontoen. I stedet for at alting skal handle om at få mere, siger hun.

Selvom hun elsker arbejdet med hundene, så håber hun, at folk vil tænke sig om, når de skaffer sig en hund.

- Mit håb er, at man tænker på hundene i stedet for at tænke på, hvad der er pænt og passer godt til ens hjem, og at man faktisk sætter sig ind i racerne, inden man får dem, siger hun.

Du kan møde Ditte Porsing og nogle af hundene til Open By Night i Vejen den 1. september, hvor hun vil fortælle om sit arbejde og komme med gode råd om hundeopdragelse.