TV der bevæger dig

To døgn som blaffere har gjort elever klogere på Danmark og danskerne

I den sidste uge har elever på Rødding Højskole blaffet rundt i Danmark. Ikke fordi de ikke har råd til en togbilet, men fordi de skal lære Danmark og danskerne bedre at kende.

50 elever fra Rødding Højskole har i to dage blaffet landet rundt for at blive klogere på danskerne og Danmark. Undervejs har de lavet videoer, som skal fortælle om deres oplevelser. Foto: Jørgen Guldberg, TV SYD

50 elever fra Rødding Højskole er netop kommet tilbage til skolen efter at have blaffet rundt på de danske veje i to døgn.

Det er grænseoverskridende, det er sjovt og man gir noget af sig selv, når man står derude.

Alberte Friis Hansen, elev, Rødding Højskole

Meningen er, at eleverne skal se Danmark og danskerne på en anden måde end normalt. 

- Det er grænseoverskridende, det er sjovt og man gir noget af sig selv, når man står derude, mener en af eleverne, Alberte Friis Hansen. 

Det har været både grænseoverskridende og sjovt, synes Alberte Friis Hansen, der er elev på Rødding Højskole. Foto: Jørgen Guldberg, TV SYD

Rødding Højskole vil gerne have, at eleverne får rykket deres grænser for, hvordan man kan møde mennesker.:

- Det at blive rykket helt rundt og møde folk i mange forskellige aldre, uddannelsesbaggrunde, arbejdsforhold og politiske præferencer, fortæller Jens Horstmann, der er lærer på Rødding Højskole.

Undervejs skulle blafferne lave små film til inspiration for et kunstværk, som de skal udstille på Vejen Kunstmuseum fra fredag eftermiddag.

 

Mest sete på tvsyd.dk