Drama da politi tvangsfjernede køer

Igen er landmand Jørgen Christensen, Læborg, kommet i fokus. Han er tidligere blevet frakendt retten til at holde husdyr, men blev afsløret i endnu at have ni dyr på gården. Politiet anholdt ham under aktionen.   

Sparkede

Det er ikke første gang Jørgen Christensen har været i klammeri med politiet. Her et foto fra politiets aktion i maj 2008.
Det er ikke første gang Jørgen Christensen har været i klammeri med politiet. Her et foto fra politiets aktion i maj 2008.

Jørgen Christensen blev tilsyneladende så vred over at miste sine ulovligt holdte dyr, at han begyndte at sparke ud efter to betjente. Han ramte ikke, men politiet valgte at tage ham med på politistationen i Vejen.

To sigtelser

Landmanden bliver nu sigtet for at modsætte sig anholdelse. Desuden bliver han sigtet for at overtræde dommen om, at han ikke må holde husdyr. En dom han fik for to år siden efter han fik tvangsfjernet et par hundrede dyr, som ikke var øretatoverede.   

Måtte fange tyr

Onsdag morgen gik politi, dyrlæge og landbrugsvikar i aktion på Jørgen Christensens gård. Her gik en tyr, nogle kvier og køer rundt. Dyr som han ikke måtte have. De ialt ni kvæg blev aflivet, da de ikke var øretatoverede og dermed ikke identiferbare. De ni var alle fra den besætning, som blev tvangsfjernet fra hans gård i maj 2008.