TV der bevæger dig

Falskmøntner varetægtsfængslet

En 52-årig mand blev lørdag varetægtsfængslet i fire uger, efter at han havde forsøgt at betale med falske penge ved et enkebal på Hotel Rødding.

00:44

Det var til enkebal her på Hotel Rødding, at den 52-årige ved flere lejligheder brugte hjemmelavede pengesedler.

1 af 2

Tredje gang var alt andet end lykkens gang for en 52-årig mand, der sent lørdag aften blev taget på fersk gerning og anholdt for at betale med falske pengesedler.

Han har gjort det to gange før samme sted uden at blive taget, oplyser vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Søren Strægaard.

Flere falske sedler i bilen og hjemmet

Første gang manden var på spil, opdagede hotelpersonalet det først, da banken informerede dem om, at der var falske penge i deres indtjeningen. Anden gang fik personalet så mistanke til den 52-årige, men kendte hverken navn eller adresse på ham.

Tredje gang var personalet så på dupperne og kontaktede hurtigt politiet, da manden endnu engang forsøgte sig med de hjemmetrykte sedler.

I forbindelse med lørdagens anholdelse fandt politiet også en bunke falske pengesedler i den 52-åriges bil og en stak på hans privatadresse.

- Det er lidt specielt. Det er ikke så tit, at man hører om, at falske penge bliver benyttet på den her måde. De er nok produceret ved hjælp af en skanner og er blevet printet ud, siger Søren Strægaard.

Mest sete på tvsyd.dk