TV der bevæger dig

Holsted Tigers tror på overraskelsen

Hvis Nicki Pedersen kører op til sit allerbedste, så tror klubben på, at de kan køre det danske mesterskab i speedway hjem.

Holsted Tigers tror, at Nicki Pedersen og holdets øvrige kørere kan overraske i finalen. Foto: Keld Navntoft, Scanpix

Der er lagt op til en spændende afgørelse, når årets Metal Superfinale bliver afviklet onsdag aften på Varde Motor Arena i Outrup.

Region Varde Elitesport står på forhånd med de bedste kort, men Holsted Tigers tror, at de har gode chancer for at køre guldet hjem.

 

Chancerne for at vi kan vinde, er meget fornuftige, vi har en god bredde og så har vi jo Nicki Pedersen

Thomas Baastrup, Holdleder Holsted Tigers

- Chancerne for, at vi kan vinde, er meget fornuftige. Vi har en god bredde, og så har vi jo Nicki Pedersen, der normalt er rigtig god i de her finaler, siger holdleder Thomas Baastrup hos Holsted Tigers til TV SYD.

Region Varde Elitesport har på forhånd et forspring på to point, og det betyder, at Holsted Tigers skal vinde finalen, mens Varde ikke må blive bedre placeret end nummer tre.

Læs også Vestjysk speedwayklub kører på kanten af succes

 

Metal Superfinalen bliver kørt som en fire-holds match, og det er ifølge Thomas Baastrup en fordel for Holsted Tigers.

- I dag er der kun én kører på banen fra hver klub i hvert heat, og derfor er det sværere for en klub at stikke pointmæssig af tidligt i matchen, siger Thomas Baastrup.

Thomas Baastrup peger også på, at Nicki Pedersen ikke var med, sidste gang Holsted Tigers mødte Region Varde Elitesport.

Fire hold deltager i finalen. Ud over Varde og Holsted er det holdene fra Esbjerg Motorsport og Slangerup.

Forud for Superfinalen har Region Varde Elitesport 4 matchpoint, Holsted Tigers har 2 point, Esbjerg Motorsport har 1 point, mens Slangerup har 0 point.

Mest sete på tvsyd.dk