Hovedbestyrelsesmedlem glæder sig over Venstre-ro

At ledelsen i Venstre i går meddelte, at Løkke og Kristian Jensen fortsætter som hidtil skaber stor glæde hos hovedbestyrelsesmedlem, Peter Gæmelke

Efter et syv timer lang møde i går var der for et af Venstres hovedbestyrelsesmedlemmer i går lidt mere ro på for Peter Gæmelke. Han havde i dag tid til at få ordnet lidt ukrudt i haven. Ukrudt blev deres også fjernet i går, da Venstres hovedbestyrelse i går fik talt ud i Odense.

- Det var væsentligt for mig, at vi fandt en løsning, så vi ikke får en ny stor splittelse, siger Peter Gæmelke til TV SYD.

Han er glad for, at der nu er kommet lidt ro på Venstre efter at Lars Løkkes habitter og underbukser startede en lavine under den tidligere statsminister og dermed også Venstre og partiets bagland.

- Der var nogle der ville gå i en retning, og nogen der ville gå i en anden retning. Men det endte jo med at Lars Løkke og Kristian Jensen blev enige om at støtte hinanden, at det var en fælles opgave og det fik hovedbestyrelsen til at sige, at så skal I også gøre det, men så lover vi, at støtte jer i det, siger Peter Gæmelke