K-formand fra Vejen: Stop for stramninger

Grænsen er nået for stramninger i udlændingepolitik, mener det konservative bagland. K-formand fra Vejen tager afstand fra "den slags signalpolitik".  

Udlændingepolitikken skal ikke strammes yderligere end med de ændringer, som regeringen og Dansk Folkeparti vedtog i forbindelse med finansloven. Sådan lyder meldingen fra de konservative kredsformænd i en rundspørge, som Berlingske Tidende har lavet.

 - Jeg er ved at være træt af, at al finanslov skal handle om udlændingepolitik. Den form for signalpolitik bryder jeg mig ikke om, og hvis det er prisen for at kunne føre en holdbar økonomisk politik, så er det ikke rimeligt, siger Søren Bjarke Laugesen, kredsformand i Vejen.

Grænsen er nået

De seneste stramninger betyder blandt andet, at familiesammenføring for fremtiden gøres afhængig af et pointsystem, der vægter sprogkundskaber, uddannelse og erhvervserfaring.
66 procent af de kredsformænd, der har ønsket at svare på spørgsmålet, siger, at "grænsen er nået for, hvor meget regeringen bør gå med til at stramme udlændingepolitikken.