TV der bevæger dig

Kæmpegren falder ned over parkerede biler

Den kraftige vind fortsætter i aften, men stilner af i løbet af natten til onsdag. Her frygtes oversvømmelser ved Lillebælts kyster.

00:21

En kæmpegren blæste tirsdag ned over tre parkerede køretøjer i Holsted. Video: Localeyes.dk

En kæmpegren i Holsted, et stakit i Vejen og endnu et træ nord for motorvejen ved Holsted. 

Den voldsomme blæst på årets første dag er ikke gået ubemærket hen over den nordlige del af Syd- og Sønderjyllands Politikreds. 
På Storegade i Holsted væltede en kæmpegren ved 14-tiden ned over tre biler og knuste dem. Heldigvis kom ingen til skade ved uheldet.

Klik og se mere på localeyes.dk

Læs også Stormflod på vej: Hilde lægger sandsække for sin dør

Et stakit i Vejen og endnu et træ har måttet se sig besejret af den voldsomme bæst, der har stormet hen over landsdelen fra vest på årets første dag, fortæller vagtchef Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Ikke kun på Vejlefjordbroen har blæsten gjort det usikkert for lette køretøjer. Også hvis man skulle til eller fra Sjælland, har man været berørt af vinden. En varebil væltede tirsdag eftermiddag på Storebæltsbroen og spærrede den i flere timer i begge retninger. Uheldet skete i vestgående retning, men redningspersonalet skulle også arbejde i det østgående spor for at kunne rydde op. Broen åbnede igen ved 19-tiden.

En stor gren er væltet ned over flere biler ved Storegade i Holsted på grund af den kraftige blæst. Foto: Localeyes.dk

I aften og i nat bliver det ifølge DMI mest tørt og ret klart vejr, og vinden kan ved Vestkysten være op til stormende kuling med vindstød af stormstyrke. Dette medfører en risiko for, at Storebæltsbroen lukkes fra klokken 01 frem til onsdag morgen. I løbet af natten aftager vinden dog noget.

Mere vejr