TV der bevæger dig

Kattemor vil sprede kærlighed

Elin Sørensen fra Brørup er begejstret for sine katte, som hun siger har en magisk kraft. Nu vil hun så gerne forære to af sine kattekillinger væk.

02:24

1 af 3

Det sker i ren og skær næstekærlighed, siger den 64-årig kvinde. Hun kalder sig selv en "rigtig kattemor".

Elegance

- Jeg er dybt fascineret af den elegance de har, siger hun til TV SYD.
Rækkehuset i Brørup er indrettet på kattenes præmisser. Især en kat af racen Hellig Birma - eller tibetansk tempelkat - der lyder navnet Maja.

Hun er en racekat, som føder stambogsførte killinger. Men for nogle måneder siden var Maja på strejftur i nabolaget. Og det kom der tre små killinger ud - som bestemt ikke lignede tibetanske tempelkatte.

De plejer at være hvide, men de tre er sorte, hvor Hellig Birma er hvide.

Trøst

Elin Sørensen har haft stor glæde af hendes katte. Hun er ramt af sukkersyge, hjerteproblemer og gigt. Og altid har Maja og de øvrige katte været der som en god trøst, når tilværelsen har været barsk.

Den glæde vil hun gerne give videre til andre. Måske folk, som er ensomme. Derfor vil hun gerne forære to af de tre killinger væk til noge, som vil passe dem godt. Den tredje er lovet væk.

Så hvis nogen har lyst til at få en lille kat, kan de kontakte Elin Sørensen i Brørup. Hun har telefonnummeret: 60 31 13 13.