TV der bevæger dig

KIF Vejen tæt på konkurs

KIF Vejen trækkes med gammel gæld. Den kan betyde, at klubben må indgive konkursbegæring og lukke for klubbens elitehold i kvinderækken, oplyser TV2 Sporten.

KIF Vejen sluttede som nr. fem i grundspillet.

Det er gammel gæld fra etableringen af håndboldafdelingen i Vejen for to år siden, så kan få forretningen til at vælte. KIF Vejen har godt styr på den daglige drift. Men ifølge sporten.tv2.dk rammer den gamle gælde den jyske klub hårdt.

- Det er resterne fra en meget dyr første sæson som ny klub, hvor alting gik galt. Med et direktørskifte midt i det hele, to trænerudskiftninger og et hold, der røg i nedrykningsspillet. Og når det bliver kombineret med, at det var et nyt projekt, der skulle startes fra bunden og bygges op, har det bare været en rigtig uheldig cocktail. Det har simpelthen været en for dyr opstart, siger KIF Vejens direktør, Henrik Schmidt-Ebbesen, til sporten.tv2.dk

Sluttede som nr. 5

KIF Vejen blev i denne sæson nummer fem i grundspillet i Dame Håndbold Ligaen og er udset til at møde Team Tvis Holstebro og Viborg HK i slutspillet, såfremt klubben stadig ånder den 27. marts, hvor slutspillet begynder.