Kro-fatter: Sådan gik det ikke til

Forpagteren af Gjerndrup Kro mener ikke, at Fødevarestyrelsen havde forbudt ham at levere 600 wienerschnitzler.

Johnny Baggesgaard Jensen, som forpagter Gjerndrup Kro, har en anden forklaring end Fødevarestyrelsen på, hvad der skete fredag og lørdag.

- Det blev ikke lukket fredag. Det gjorde det først lørdag aften. Da sagde den tilsynsførende: Du må ikke levere noget mad, før du har gjort rent herude. Det var fordi nogle af bakkerne stod på gulvet og sådan noget. Vi havde ikke plads til det, siger Johnny Baggesgaard Jensen til Avisen.dk.

Han havde fået opfattelsen af, at han godt måtte levere de 600 wienerschnitzler.

Det undrer Eva Rosenørn, der er Fødevarestyrelsens sektionsleder for Sydjylland.

- Jeg forklarede ham højt og tydeligt, at varerne ikke kunne leveres. Det blev beslaglagt og talt op, og det blev gjort fuldstændig klart for virksomheden, at det ikke skulle røres mere, siger hun til Avisen.dk.