TV der bevæger dig

Kvinde afviser at have dræbt gårdejer i Skodborg

Dna fra en 40-årig kvinde er fundet på den flagline, som gårdejer fra Skodborg blev bundet med før drabet.

4. januar sidste år blev Jørn Brøgger Lund fundet dræbt med adskillige knivstik og stump vold her på sin bopæl i Skodborg.

Den tiltalte kvinde i sagen om drabet på en gårdejer ved Vejen sidste år nægter fortsat alt. Men hendes dna er fundet på den line, som offeret blev bundet med.

4. januar blev Jørn Brøgger Lund fundet dræbt med adskillige knivstik og stump vold på sin bopæl i Skodborg. Den nøgne mand var bundet med en flagline.

I mere end et år har en nu 40-årig kvinde fra Lunderskov-området siddet varetægtsfængslet, og torsdag er nævningesagen ved Retten i Esbjerg gået i gang.

Jørn Brøgger Lund, der blev 42 år, blev fundet i sit soveværelse på førstesalen af gården på Gilbjergvej.

Han lå nøgen og bundet til sengen og var skåret flere gange i halsen og ud på skulderen, ligesom han var tildelt adskillige voldsomme slag med en stump genstand.

Ved forelæggelsen af sagen har senioranklager Anders Raagaard fortalt, at kvindens dna blev fundet på linen.

Den 40-årige kvinde, der er mor til fire børn, fortalte i retten, at hun mødte den nu afdøde Jørn Brøgger Lund i 2006, og de var meget sammen de kommende år.

Hun kaldte det for et venneforhold og afviste, at der var tale om et kæresteforhold. De havde dog også nogle gange dyrket sex, men den tydeligt smerteplagede kvinde var flere gange blevet opereret efter et fald fra en stige og havde det derfor svært.

Udefra set kunne de to sagtens opfattes som kærester, da hun ofte var sammen med hans familie, og han havde også mødt hendes børn, men de havde aldrig boet sammen.

I retten forklarede hun, at hun også mødte andre mænd og havde været i swingerklub, og det var Jørn Brøgger Lund tilsyneladende sur over.

Der ventes dom i sagen senest 27. januar.