Løs hest savner ejer

Politiet måtte natten til mandag rykke ud for at fange en lille hest, som gik rundt i gaderne i en landsby i Vestjylland. Hesten er chipmærket, alligevel var det ikke muligt for politiet at finde den rette ejer.

Poltiet brugte en del timer i nat på at finde frem til ejeren af tre små heste af racen Falabella ved Glejbjerg, hvor den ene var sluppet ud af en indhegning.

quote

Vi ved ikke, om de hører til på marken, og det blot er den ene hest, der er sluppet ud af indhegningen, eller de alle er på springtur, og den ene så har forvildet sig ud på vejene.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Hesten gik rundt i Borgergade i Glejbjerg, og de to andre gik rundt på en mark ved siden af, fortæller vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Politiet fik fat i den løsgående hest, og den er nu opstaldet i nærheden, ind til ejeren melder sig.

- Hesten er chippet, men vi kunne ikke finde den eller den rette ejer i hesteregisteret, siger vagtchefen.

Politiet ved ikke, om de to heste på marken også er sluppet fri af en indhegning, men da de gik på en mark, og det var for mørkt til at fange dem, er de blevet på marken.

- Vi ved ikke, om de hører til på marken, og det blot er den ene hest, der er sluppet ud af indhegningen, eller de alle er på springtur, og den ene så har forvildet sig ud på vejene. Men jeg vil opfordre til, folk får tjekket deres indhegninger grundigt, så det her ikke sker, siger Erik Lindholdt.

Hestens ejermand eller kvinde skal ringe 1-1-4 for udlevering.