TV der bevæger dig

Masser af lyn, torden og regn - og mere er på vej søndag

Tordenvejret udløste 7860 lynnedslag hen over og nær dansk område fra midnat og frem til søndag morgen kl. 7 - og samtlige lynnedslag er registreret hen over den sydlige halvdel af landet.. Der er dog ingen meldinger om skader i TV SYDs område.

Tordenvejret udløste 7860 lynnedslag hen over og nær dansk område fra midnat og frem til søndag morgen kl. 7. Foto: Robert Alexander Melsen Foto: Robert Alexander Melsen

I forbindelse med tordenvejret blæste det også op - og flere steder fik man kraftige vindstød, da tordenvejret passerede forbi.

Ifølge DMI målte en privat vejrstation på Broagerland ved Sønderborg 17 mm regn på en halv time - og det er over grænsen for skybrud, som går ved 15 mm regn på 30 minutter.

Der er dog ingen meldinger fra politiet om større skader end masser af vand på veje og gader.

I Horsens glædede vagtchef Svend Pedersen hos Sydøstjyllands Politi sig over, at nattens regn lagde en naturlig dæmper på nattelivet, der var præget af mange mennesker på gader og stræder efter afsluningen på årets velbesøgte middelalderfestival.

Søndag klarer vejret igen op sydfra og bliver en overgang tørt vejr med nogen eller en de sol, men i eftermiddag kommer der igen regn- eller tordenbyger mange steder, der lokalt kan blive ret kraftige.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk