TV der bevæger dig

Nicki Pedersen: Kan ikke mærke flere af mine fingre

Nicki Pedersen kan ikke mærke flere af sine fingre og har svært ved strække armen efter et voldsomt styrt fredag. Trods skaden satser han alligevel på at køre i Polen.

Efter styrtet delte Nicki Pedersen bl.a. dette foto på Twitter. Foto: Nicki Pedersen

Den hårdt skadede speedway-stjerne fra Holsted, Nicki Pedersen, satser på at være tilbage i aktion i næste uges grandprix i Polen til trods for fredagens alvorlige styrt.

Den tredobbelte verdensmesters skulder gik af led to steder, og nu handler det ifølge behandleren Lisa Thomey om at få ham på højkant.

- Vi satser på at få ham op at køre til på lørdag. Det er ikke sikkert, at det kan lade sig gøre, men det går vi efter, siger Thomey til Ritzau.

- Skulderen har været ude af led i to timer, og det er lige længe nok. Nervebanerne er blevet påvirket og hans fingre sover, hvilket betyder, at han har svært ved at holde fast, siger hun og oplyser, at Nicki Pedersen godt kan bevæge, men ikke mærke tre-fire af sine fingre.

- Derudover er ledbåndene blevet strakt ud, og vi må krydse fingre for, at den ikke hopper ud igen. Vi kan ikke andet end at behandle ham de næste dage og se, hvordan han reagerer på det, siger Lisa Thomey.

Nicki Pedersen ligger i øjeblikket nummer tre i kampen om VM inden næste grandprix i polske Gorzow lørdag den 30. august.

Se det voldsomme styrt på YouTube:

Fra Twitter:

Mest sete på tvsyd.dk