Politiet advarer: Meget glat føre har allerede ført til flere trafikuheld

Det er ganske glat derude, og det har kostet skrammer og buler i flere tilfælde. Syd- og Sønderjyllands Politi melder om fire færdselsuheld, hvor bilister kom galt afsted på grund af meget glat føre. Ingen er dog kommet alvorligt til skade efter uheldene.

Det er en meget glat onsdag morgen på vejene i det syd- og sønderjyske. Allerede fra tirsdag aften begyndte meldingerne om uheld i trafikken, på grund af det glatte føre, at lande på bordet hos vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Indtil nu har der været en 4-6 forskellige uheld på grund af det glatte føre. Vi fik første melding i aftes klokken 20.55, hvor en bil kørte af vejen og ramte et elskab på Vejlevej i Vejen, fortæller vagtchef Nikolaj Hølmkjær fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Og siden tirsdag aften er flere trafikanter tilsyneladende blevet overrasket af, hvor glat der var på vejene. En bilist kom galt afsted og gled af vejen på en motorvejsafkørsel ved Brørup. Senere går det galt på Østerholmvej nord for Vejen. Her kører en bilist af vejen og påkører et træ, men bilisten slipper dog selv fra uheldet uden særlige skader. Lidt senere rammer en personbil noget autoværn på Toftlundvej ved Spandet. Også her er det glatte føre årsagen.

- Der er heldigvis ingen, der er kommet alvorligt til skade ved nogen af glatføreuheldene. Men folk skal altså stadig passe på. Det er pivglat derude, også selv om der er blevet saltet over hele regionen hele natten. Der er også kommet meldinger ind om folk, som falder på fortove og lignende. Så jeg kan kun opfordre til, at folk er forsigtige her til morgen,  siger Nikolaj Hølmkjær, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.