TV der bevæger dig

Politikere på højskole

Over 5 dage besøger en række politikere Rødding Højskole for at diskutere emnet "Folket og magten" med de unge.

Rødding Højskole danner rammen for en række politiske debatter de næste fem dage (Arkivfoto).

Rødding Højskole slår igen dørene op for en debat om politik, demokrati og magt. Det sker fra i dag søndag og fem dage frem. En række politikere står klar med indspark i debatten.

Blandt de i alt 16 medvirkende er regionsformand Carl Holst, der netop i sommer annoncerede, at han går ind i landspolitik, den nyvalgte konservative formand Søren Pape Poulsen, tidl. finansminister Claus Hjort Frederiksen, Enhedslistens nye trumfkort Pernille Skipper (EL), forhenværende udenrigsminister Holger K. Nielsen samt formand for Nationalpartiet, samfundsaktør og medlem af Hvidovre Kommunes kommunalbestyrelse Kashif Ahmad.

Debatmøderne - eller kurset om man vil - sætter Rødding på landkortet som et slags med- og modspil til det landskendte Folkemødet på Bornholm.

Det hele er arrangeret af højskolen og RÆSON, der præsenterer sig selv som det "totalt uafhængige magasin om dansk og international politik ? skrevet af eksperter, journalister og politikere." Med den fra tv så kendte studievært Clement Kjersgaard.