Rygte: Klub kræver lønnedgang på 50 pct.

Håndboldspillerne i Vejen EH har fredag holdt møde med Håndboldspillerforeningen. Rygter vil vide, at de er stillet overfor et krav om stor lønnedgang. Klubbens bestyrelse mødes ekstraordinært mandag aften.

Direktør i spillerforeningen, Michael Sahl Hansen, bekræfter overfor TV SYD, at han og flere repræsentanter fra foreningen har holdt møde med spillerne i dag. Han ønsker ikke at fortælle, hvilket krav den kriseramte håndboldsklub har stillet spillerne ? eller hvad de har sagt til kravet.

- Det må være op til klubbens ledelse, hvad de vil melde ud, siger han til TV SYD.

Vejen EHs direktør, Henrik Schmidt-Ebbesen, har også hørt rygter om et krav om lønnedgang på 50 pct. til den kommende sæson.

- Det vil jeg først udtale mig om mandag aften, når bestyrelsen har holdt møde, siger han til TV SYD. Men det er rigtigt, at vi har fortalt spillerne om nogle af de tiltag, vi har nu og for den kommende sæson. Det har spillerne holdt møde med deres forening om i dag ? og vi forventer en tilbagemelding inden mødet mandag. Samtidig arbejder bestyrelsen på nogle muligheder, som skal afsøges, inden vi kan melde noget ud.

Vejen EH var tidligere på året tæt på konkurs, da der ikke var penge til spillernes løn. Men konkursen blev afværget, fordi spillerne valgte at vente med at få lønnen udbetalt. Spillerne deltog også i en opvisningkamp og et stort sponsor-arrangement, som skulle skaffe en million til klubben.