Se verdens bedste mål: Landshold-Sanne smadrede bolden i nettet

Landsholdsspilleren fra Vejen, Sanne Troelsgaard, scorede i 2015 verdens bedste mål. Se målet her.

Vi krydser fingre for, at denne historie kan gentage sig i aften.

Det er den d. 19. april 2015. Fortuna Hjørring forsøger at sparke bolden væk efter et frispark fra KoldingQ. Men bolden ender igen hos KoldingQ. Og det er lige foran fødderne på holdets anfører, Sanne Troelsgaard. Hun tager et træk til højre.

Uden tøven sparker hun på mål fra 35 meters afstand. Der er så meget kraft i hendes højreben, at den lille læderkugle flyver gennem luften – direkte mod hjørnet i målet. Målmanden har ikke en chance.

quote

Da jeg ser den efterfølgende, tænker jeg, hvordan jeg kan finde på at skyde så langt udefra.

Sanne Troelsgaard, Landsholdsspiller.

Sanne Troelsgaard scorer en sand perle af et mål.  

- Da jeg ser den efterfølgende, tænker jeg, hvordan jeg kan finde på at skyde så langt udefra. Jeg tror ikke, det sker så tit, så det er også lidt heldigt, men det var fedt, at den gik ind, sagde Sanne Troelsgaard dengang til TV2 Sport.

Målet endte med at blive kåret som verdens bedste efter en afstemning hos Women’s Soccer United (WSU). Her fik målet hele 60 procent af alle stemmerne og vandt suverænt over de 4 andre nominerede.

quote

Det er jo helt vildt!

Sanne Troelsgaard, Landsholdsspiller. 

Og det var en glad en Troelsgaard, der modtog beskeden om titlen.

- Det er jo helt vildt. Jeg kunne godt se, der var mange inde for at stemme, men jeg har også set de andre mål, og det er jo gode mål alle sammen. Men det er fedt at vinde, sagde Sanne Troelsgaard til TV2 Sport tilbage i 2015.