TV der bevæger dig

Se video: Brand fortsætter dagen igennem

Indsatslederen ved branden i et maskinhus i Sdr. Hygum ved Rødding spår, at slukningsarbejdet vil trække ud. De omkring 400 brændende bigballer får lov at ligge, til de er brændt ud.

00:48

Ilden havde stadig godt fat i halmballerne i Sønder Hygum onsdag morgen, selvom branden startede allerede tirsdag aften.

1 af 2

Ifølge indsatsleder Arne Christensen var en optimal vindretning medvirkende til, at branden i Sdr. Hygum ved Rødding ikke har spredt sig til de omkringliggende bygninger.

- Bygningen, der allerede er overtændt, den kan jeg godt se, at den kan vi ikke stille noget op med, så vores opgave går på at begrænse branden. Og heldigvis har vi vinden med os. Den bærer væk fra de øvrige bygninger, så det gjorde opgaven lidt lettere for os, siger han til TV SYD.

Resten af dagen kommer til at gå med at holde ilden under kontrol, men der kan gå mange timer, før den er helt slukket.

- Nu har vi været her siden klokken ni i går aftes, og jeg forventer, at vi skal være her et sted mellem et halvt og et helt døgn fra nu af, siger indsatslederen til TV SYD ved otte-tiden onsdag morgen.

Herunder kan du se friske billeder fra branden og høre, hvad indsatsleder Arne Christensen siger om slukningsarbejdet (varighed 1 minut og 17 sekunder)

01:17 Luk video