TV der bevæger dig

Travl nat med narko-bilister og sprit-ulykker med mange buler

Spritbilist kørte natten til lørdag så usikkert, at han ramte seks parkerede biler og to unge mænd blev taget for narko-kørsel i den samme bil.

01:08

Syd- og Sønderjyllands Politi var massivt til stede på veje og gader i nat, hvor mange var til julefrokost. Video: Local Eyes.dk

Her er Syd-og Sønderjyllands Politi i nat på sprit- og narkokontrol i Aabenraa. Foto: Localeyes.dk

1 af 2

Politiet i Syd- og Sønderjylland har natten til lørdag anholdt to unge mænd på 21 og 24 år for at køre narkopåvirket - i den samme bil.

En patrulje standsede en bil ved Jels, hvor føreren viste sig at være narkopåvirket. Bilisten blev anholdt og taget med i patruljevognen til Kolding for at få taget en blodprøve.

På turen mod Kolding lægger betjentene imidlertid mærke til, at bilen, som de lige har stoppet, følger efter patruljevognen - nu med den tidligere passager ved rattet. Da han bliver standset og tjekket, er han også påvirket.

- Vi har i det hele taget haft en travlt nat med mange påvirkede bilister. I Esbjerg  ramlede en spritbilist ind i ikke færre end seks parkerede biler, så det gav en del buler, siger vagtchef Bjørn Pedersen, Syd- og Sønderjyllands Politi, lørdag morgen  til TV SYD. 

I Gråsten væltede en bil og alle personer i bilen viste sig at være påvirkede og fik udtaget en blodprøve og så må det siden vise sig, hvem der sad ved rattet.

- Vi har været massivt til stede på veje og gader i nat, hvor mange var til julefrokost - og desværre har vi altså fået god gevinst ud af anstrengelserne siger vagtchef Bjørn Pedersen.