Triste reaktioner efter lukning i Vejen

Både spillere, erhvervsliv og politikere er triste dagen efter, at Vejen EH har meldt ud, at de lukker klubben.

Det var nogle tydeligt berørte spillere, der var mødtes uden for hallen hvor Vejen EH normalt spiller og træner. Lukningen påvirker byen Vejen og ikke mindst spillerne.

- Jeg er utrolig ked af det. Det er virkelig ærgerligt, og det har jo været min klub altid, siger håndboldspiller i Vejen EH, Lise Binger til TV SYD.

- Jeg havde ikke håbet, det ville komme så vidt. Efter vores støtte-arrangement troede jeg, at der var styr på det. Så jeg er meget overrasket.

I Vejen Kommune er formanden for sundhed, kultur og fritidsudvalget også trist over nyheden, men han afviser, at kommunen burde have støttet yderligere

- Det er altid trist, når aktiviteter i kommunen drejer nøglen om. Men jeg hørte i medierne, at de manglede en million, og det hverken kan eller skal kommunen byde ind med, siger udvalgsformanden for sundhed, kultur og fritid, Jørgen Thøgersen til TV SYD.

Klubben har været ude med en stille kritik af erhvervslivet, der altså ikke har formået at give den nødvendige opbakning. Formanden for Vejen Handelsstandsforening forstår klubbens ærgrelse.

- Jeg har selv aktivt støttet klubben, ligesom mange andre virksomheder, men i de her krisetider er der altså bare virksomheder, der ikke har haft pengene til at støtte, siger Formanden for Vejen Handelsstandsforening, Finn Heiredal til TV SYD.