TV der bevæger dig

Tvillingebrødre åbner julemuseum: Det er en dyr hobby

Benny og Brian Lillelund er tvillingebrødre – og de har en fælles passion: Jul.

00:36

Her er Benny Lillunds første nisse. Hør den sjov historie om, hvordan han fik den.

Foto: Ina Clausen, TV SYD

1 af 2

Julen varer lige til påske, siger man. Men for to brødre i Brørup varer julen hele året. De to brødre har nemlig fundet en fælles passion i jul, og sammen åbnede de lørdag deres eget Lillelund Julemuseum for anden sæson.

- Det startede i barndommen, hvor vi gik på julemarked med vores kære mor, hvor interessen siden er blomstret, fortæller Benny Lillelund, da TV SYD lørdag besøger julemuseet.

00:54

Benny og Brian Lillelund påstår, de aldrig bliver trætte af jul.

Luk video

Brian og Benny Lillelund elsker begge jul så meget, at de har satset alt, hvad de ejer, på deres julemuseum. 250.000 kroner har de før denne sæson postet i museet.

- Det er en dyr hobby, siger Brian Lillelund og suppleres af sin tvillingebror:

- Vi har brugt rigtig mange penge.

50 gæster var forbi museet lørdag, og de to brødre håber, der kommer mange flere i fremtiden. Deres mor er bare glad for, at de to tvillingebrødre nu har fundet et sted at gøre af alt deres julepynt.

- Alle juletingene har været hjemme i mit hus. De var stablet op fra gulv til loft på deres værelser og til sidst også inde i stuen. Det sidste halve år var det godt nok ikke til at klare at være der mere, siger Ingrid Østergård.

De to brødre Benny og Brian Lillelund har fundet en fælles passion i julen, og sammen åbnede de lørdag deres eget Lillelund Julemuseum for anden sæson. Foto: Ina Clausen, TV SYD

Mere kultur