Ung kvinde tilbyder gratis flash-kørsel til konfirmander

Forældre med små penge kan få hjælp til at glæde deres børn ved konfirmationen.

Børnenes forestående konfirmation kan være et økonomisk mareridt, som bare tårner sig truende op for mennesker uden økonomisk overskud. Det er her, Andrea Schlichting Pedersen fra Bække ved Vejen kommer ind i billedet.

Hun tilbyder gratis konfirmandkørsel i sin ombyggede og nymalede BMW  E36 Cabriolet. Kvit og frit:

 

Konfirmationskørsel i excentriske biler kører ingen steder for under 2500 kr., og 5-7000 kr. er ingen uhørt pris, når konfirmanden skal på sin flashtur gennem byen efter at have sagt sit ja til gud i kirken:

 

Karina Jørgensen i Billund, er en af de mødre, der får hjælp af Andrea Schlichting Pedersen. Hun er på kontanthjælp, og hendes datter, Carina, skal konfirmeres den 7. maj:

 

Da Karina Jørgensen gik i gang med at forberede Carinas konfirmation, så var der en bekymring, der rumlede over alle de andre: 

 

Børnesagens Fællesråd og Foreningen til Støtte for Mødre og Børn oplyser til TV SYD, at de konstaterer en stor stigning i af familier, som søger om økonomisk hjælp til den store dag.  Antallet af familier, der i år har søgt om hjælp i Syd- og Sønderjylland er på 91 – indtil videre, tilføjer foreningerne.