TV der bevæger dig

Usædvanlig efterlysning: Indbrudstyv stjal fra tandfeen

Syd- og Sønderjyllands Politi har udsendt en efterlysning af de mere usædvanlige.En indbrudstyv har ved et indbrud stjålet nogle mælketænder, der var tiltænkt tandfeen.

Politiet søger en familie som har haft indbrud, hvor tyven bl.a. har stjålet en pose med med mælketænder og et brev til tandfeen. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Mellem år og dag udsender politiet mange efterlysninger af tyveknægte og ejermænd til fundne stjålne ting.

Syd- og Sønderjyllands Politi har netop på Twitter offentliggjort en af mere usædvanlige. Politiet søger nemlig en familie som har haft indbrud, hvor tyven bl.a. har stjålet en pose  med mælketænder og et brev til tandfeen.

- Mælketænderne og det søde brev til tandfeen er fundet på en rasteplads ved Vejen blandt flere andre effekter, som vi tror stammer fra et indbrud, hvor tyven jo indirekte har stjålet fra tandfeen, siger vagtchef Mads  Leervad,  Dammark, Syd- og Sønderjyllands Politi, med smil i stemmen til TV SYD. 

Her er brevet til tandfeen, som blev fundet på en rasteplads ved Vejen. Den utydelige skrift skyldes, at brevet bærer spor af fugt efter opholdet på rastepladsen. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Politiet vil gerne høre fra en familie, der har fået stjålet mæketænderne sammen med andre ting ved et indbrud. Blandt de fundne sager på rastepladsen er også en nummerplade.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk