Vejen EH lukker

Efter et ekstraordinært krisemøde i bestyrelsen, har bestyrelsesformand i Vejen EH meddelt, at klubben lukker. Se og hør hvad bestyrelsesformand og direktør siger i videoklippet her

Bestyrelsesformand i Vejen EH, Ole Stubbe, meddelte på direkte tv i TV SYDs nyhedsudsendelse 19.30, at Vejen EH lukker. Spillerne var ikke orienteret om lukningen, inden bestyrelsesformanden meddelte det på TV SYD.

Alle spillerne er blevet fritstillet.

- Lokalbefolkningen har vist en fantastisk opbakning over de sidste måneder, ligesom spillerne fra Vejen EH er gået forrest i kampen for klubbens overlevelse. Der skal også lyde en tak til de sponsorer, der har været en del af Vejen EH, men den økonomiske opbakning er ikke længere tilstrækkelig, og derfor lukker klubben, siger klubbens direktør, Henrik Schmidt-Ebbesen i en pressemeddelelse.

Vejen EH har tidligere på året været tæt på konkurs, fordi der ikke var penge til spillernes løn. Dengang blev konkursen blev afværget, fordi spillerne valgte at vente med at få lønnen udbetalt.

Spillerne har siden deltaget i en opvisningskamp og et stort sponsor-arrangement, som skulle skaffe en million korner til Vejen EH, men det har altså ikke været nok til at redde klubben.

Se hele 22.25-udsendelsen