Vejen og esbjergspillere på årets hold

Vejen EHs Ida Bjørndalen og Esbjergs Estavana Polman har skudt sig ind på en plads på årets All Star hold.

Det er Divisionsforeningen Håndbold, der har kåret årets All Star hold. Det bliver kåret på baggrund af statistik fra det netop afsluttede grundspil i Dameligaen.

Og her er der blevet plads til en fra spiller fra det hårdtprøvede Vejen-hold, nemlig den hårdtskydende højreback Ida Bjørndalen. På den anden backposition er der også blevet plads til en spiller fra vores region, nemlig Esbjergs hollandske venstre back Estavana Polman.

Det er begrebet ?Most Effective Player? (MEP), der ligger til grund for udvælgelsen af All Star holdet.

-MEP er et udtryk for, hvor effektiv den enkelte spiller er i alle angrebs-facetterne. Eksempelvis giver mål og assist plus point, mens brændte skud og fejlafleveringer giver minus. På baggrund af alle aktioner opnår den enkelte spiller et samlet point-antal efter hver kamp, der viser, hvor effektiv hun har været sammenlignet med alle de andre spillere, siger Thomas Knudsen, Divisionsforeningens Statistik-ansvarlige.

Og det har altså sikret Ida Bjørndalen og Estavana Polman en plads blandt ligaens syv bedste kvinder. Estavana Polman endte som topscorer af grundspillet med 152 mål, mens lige netop Ida Bjørndalen fulgte op som næstmest scorende med 147 mål.

 

Det samlede All Star hold