Endnu en politiker forlader Vejle Havns bestyrelse

Peder Hummelmose ønsker at trække sig fra havnebestyrelsen i Vejle Havn. Det fremgår af et ekstra punkt til Vejle Byråds dagsorden onsdag.

Peder Hummelmose (V) vil som det tredje bestyrelsesmedlem i Vejle Havn trække sig fra havnebestyrelsen. Det fremgår som et ekstra punkt på dagsordenen til onsdagens byrådsmøde.

- Jeg gik i tænkeboks og bad Venstres gruppe i byrådet om at holde et gruppemøde uden mig, hvor de skulle afgøre, om de havde tillid til mig. Det havde de, men jeg valgte selv at træffe afgørelsen om at trække mig efterfølgende, siger Peder Hummelmose (V) til TV SYD.

Peder Hummelmoses beslutning kommer efter, at han fik ransaget sit hjem af politiet den 13. januar, hvor politiet blandt andet konfiskerede hans computer, mobiltelefon og nogle dokumenter.

- Jeg var rystet efter politiransagningen og sigtelsen. Det var jeg. Derfor har jeg valgt at trække mig, og nu vil jeg så hjælpe politiet i efterforskningen, siger Peder Hummelmose til TV SYD.

Beslutningen betyder, at Peder Hummelmose (V) bliver det tredje bestyrelsesmedlem fra havnens bestyrelse, der træder ud af bestyrelsen. Havnens formand Torkild Christensen (DF) og næstformand Leif Skov (S) trådte nemlig ud af bestyrelsen tilbage i oktober.

Gert Eg, der er tidligere byrådsmedlem for Venstre, tager Peder Hummelmoses plads i bestyrelsen.

Her er Peder Hummelmoses indstilling til byrådet.
Her er Peder Hummelmoses indstilling til byrådet.