Politiker kræver at bestyrelse går af

De holder os andre for nar, når de stadig sidder der, siger politiker om bestyrelsen for Vejle Havn

Nu bør de altså gå af!

Sådan siger det konservative medlem af Vejle Byråd, Dan Arnløv, om de politikere, der var med i den periode, som nu politiet undersøger for misbrug af offentlige midler og som stadig sidder i havnens bestyrelse.

- Nu må det stå helt klart for enhver. bestyrelsesmedlemmer der bliver undersøgt af politiet bør ikke repræsentere borgerne i havnebestyrelsen. De må som minimum tage en time out mens undersøgelsen pågår, personligt så jeg helst de trak sig helt, siger Dan Arnløv til TV SYD.

Han peger på nuværende næstformand Peder Hummelmose (V), som er sigtet af politiet for ovetrædelse af straffelovens paragraf 152, men også politikerne Christa Laursen, Løsgænger, som har været medlem af bestyrelsen af Vejle Havn i cirka tyve år samt Per Olesen (V) og Torben Elsig-Pedersen (Rad.).

To gange har Dan Arnløv sammen med SF i Vejle Byråd foranstaltet en afstemning om bestyrelsesns afgang, og begge gange har et snævert flertal afvist forslaget.

 - Men nu har sagen antaget groteske dimensioner. Man kan ikke længere holde offentligheden og byrådet for nar ved at lade som intet er hændt, siger Dan Arnløv til TV SYD.