Vejle Havn har fundet sin nye direktør i Oslo

Vejle Byråd godkendte onsdag aften den enstemmige indstilling fra havnebestyrelsen om at ansætte en direktør med stor havneerfaring fra både Aarhus og Oslo.

Med ansættelsen af Knud Vang Nielsen får Vejle Erhvervshavn en erfaren direktør med mere end  20 år i ledende stillinger i havne- og containerterminal-branchen.

Senest har Knud Vang Nielsen været ansat som adm. direktør i Oslo Container Terminal AS, som er Norges største containerterminal med daglige anløb af feederskibe fra hele kontinentet. Knud Vang Nielsen kom til virksomheden i 2004 og har været der frem til 2015. I forbindelse med en større havneudvidelse holdt Oslo Havn licitation på koncessionen til at drive den nye containerterminal. Selskabet tabte licitationen og har derfor gennem 2015 afviklet sine aktiviteter.

I Aarhus har Knud Vang Nielsen en lang fortid i Cargo Service gruppen, hvor han blandt andet var med til at bygge den nye containerterminal. Det seneste år har han beskæftiget sig med konsulentopgaver og etablering af nye stevedoreaktiviteter i Oslo.

Den nye havnedirektør er oprindelig uddannet fra Fanø Navigationsskole og Aarhus Business School. Han er 63 år, har voksne børn, en samlever, der også gerne vil flytte tilbage til Danmark, og så er han vild med at løbe maraton. Han tiltræder 1. maj.