14-årige drenge satte ild til sportshal

14-årige drenge antændte Petersmindehallen i Vejle den 13. februar, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Politiet finder det nu bevist, at nogle 14-årige drenge bl.a. fra lokalområdet har antændt en brand inde i Petersmindehallen og i en container uden for hallen om aftenen den 13. februar i år.

I efterforskningen har politiet afhørt en lang række vidner. Samtidig er der foretaget tekniske undersøgelser af både brandstedet og mobiltelefoner. Det har ifølge politiet ikke afdækket en årsag til brandstiftelsen.

Vejle Kommune er inddraget og ansvarlig for det videre forløb i forhold til drengene, der som følge af deres alder ikke kan strafforfølges. Hvis drengene havde været fyldt 15 år, ville der være rejst en straffesag mod dem.

Sydøstjyllands Politi afslutter nu efterforskningen og oplyser, at der fortsat ikke er grundlag for at antage, at branden i Petersmindehallen og branden på Petersmindeskolens bibliotek i sidste uge har noget med hinanden at gøre.

I sidste uge indrømmede en 10-årig dreng, at han havde antændt en brand i skolens bibliotek og at have forsøgt at tænde ild et par andre steder på skolen.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger til offentligheden om sagen.

22. april tog politiet fat på arbejde i resterne af Petersmindehallen efter branden.