TV der bevæger dig

1.700 Venstrefolk er samlet i Vejle

Venstres landsmøde gik lørdag formiddag i gang i Vejle. De 1.700 deltagere har hele det store center for sig selv, da alle andre aktiviteter i DGI Huset er aflyst af både praktiske og sikkerhedsmæsige grunde.

Klokken 09.30 gik Venstres formand, statsminister Lars Løkke Rasmussen på talerstolen i DGI Huset og bød velkommen til Vejle. Foto: Claus Fisker, Scanpix

Klokken 09.30 gik Venstres formand, statsminister Lars Løkke Rasmussen, på talerstolen og bød velkommen til Vejle.

-  Jeg er selv født knap en kilometer herfra - men jeg kan godt afsløre, at det ikke er derfor, vi er her. Det har heller ikke noget med politiskolen at gøre - og Lars Kraup - jeg lover, at vi nok skal komme til Herning næste år, lød det med et smil fra Lars Løkke Rasmussen.

 Jeg er selv født knap en kilometer herfra - men jeg kan godt afsløre, at det ikke er derfor, vi er her.

Lars Løkke Rasmussen, statsminister, formand, Venstre

Han henviste med bemærkningen til placeringen af politiskolen, hvor Lars Krarup, der er Hernings borgmester, ikke var begejstret, da politiskolen i sidste øjeblik blev placeret i Vejle fremfor Herning.

Netop politiet og PET har en stor opgave med sikkerheden i forbindelse med årsmødet. DGI Huset i Vejle er lukket for alle andre aktiviteter, mens Venstre holder møde, så der er ingen offentlig adgang til svømmehallen og motionscentret, ligesom der ikke afvikles andre sportslige aktiviteter.

Det skyldes både praktiske og sikkerhedsmæsige grunde.

- Vi er klar over, at lukningen af DGI Huset denne weekend vil være til gene for de mange gæster, som normalt besøger os i weekenden, herunder særligt de mange børnefamilier som gæster svømmehallen, fremgår det på DGI Husets hjemmeside.

Mest sete på tvsyd.dk