19-årig mand dræbt med knivstik

En 19-årig mand er natten til lørdag i Vejle dræbt af knivstik.

Ved 01-tiden i nat modtog Sydøstjyllands Politi et opkald om fundet af en livløs mand i en passage i området mellem Nørre Torv, Kalkbrænderivej og parkeringshuset Trondur i Vejle. 

Det var en 19-årig mand, der lå livløs i passagen, og selv om der blev ydet førstehjælp, afgik han ved døden på stedet som følge af flere knivstik.

Sydøstjyllands Politi har hele natten haft gang i en omfattende efterforskning. Området omkring drabsstedet blev afspærret og efterforskere, teknikere, hunde m.v. har indsamlet spor og dokumenteret gerningsstedet. En retsmediciner har ligeledes været på gerningsstedet for at lave retslægelige undersøgelser til brug for efterforskningen.

Ingen anholdelser

Der er lørdag morgen endnu ikke foretaget anholdelser i sagen.

Sydøstjyllands Politi fortsætter den intensive efterforskning med henblik på at klarlægge hændelsesforløbet, der førte til, at den 19 årige mand blev dræbt, herunder motivet 

De pårørende til den 19-årige er underrettet.

Af hensyn til den efterforskning, der aktuelt er i gang, kan Sydøstjyllands Politi ikke endnu dele yderligere oplysninger med offentligheden. 

- Det er dog politiets opfattelse, at der ikke er grund til, at den almindelige borger i Vejle skal være utryg som følge af hændelsen, hedder det i en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi.