21-årig kvinde bider betjent i hånden og skal 70 dage i fængsel

En 21-årig kvinde skal tilbringe 70 dage i fængsel som straf for, at hun bed en betjent under en anholdelse og nægtede at opgive sit navn.

Straffen er udløst af tumulter for to måneder siden ved en ejendom i  Ny Nørup vest for Vejle.

Her blev politiet tilkaldt natten til onsdag den 19. juli, da den 21-årige kvinde sparkede til vinduer og døre og ville ind i huset, hvor hun ikke havde noget at gøre.

Hun var stækt beruset og ville hverken oplyse sit fulde navn, adresse eller fødselsdato, da den tilkaldte politipatrulje bad hende om det.

quote

 I forsøget på at få hende med, bed hun den ene betjent i hånden. 

Mika Nissen, anklager, Sydøstjyllands Politi 

- Efter flere forsøg på at få hende til at samarbejde, valgte betjentene at tage hende med på stationen og i forsøget på at få hende med, bed hun den ene betjent i hånden. Da hun blev visiteret på politistationen fandt politiet også en mindre mængde hash, oplyser anklager Mika Nissen fra Sydøstjyllands Politi i en pressemedelelse om dommen.

Retten i Kolding fandt hende skyldig i alle tre forhold: Vold mod politi-tjenestemand og for ikke at ville give sine personlige oplysninger til politiet samt besiddelse af hash.

I strafudmålingen indgår også, at episoden udspandt sig i prøvetiden for en betinget dom, hun havde fået i april i år for blandt andet vold. Kvinden modtog dommen.