TV der bevæger dig

25-årig omkommet i trafikulykke

En personbil er natten til onsdag kørt op bag i en lastbil i en rundkørsel på Viborg Hovedvej ved Vejle. 25-årig er død.

En 25-årig mand mistede livet i en trafikulykke natten til onsdag Foto: Local Eyes

En 25-årig mand fra Horsens-området er natten til onsdag omkommet i en trafikulykke i en rundkørsel nord for Vejle.

Det oplyser vagtchef Jørn Bystrup ved Sydøstjyllands Politi tidligt onsdag morgen. Politiet modtog anmeldelsen om trafikulykken klokken 01.29.

- En personbil er kørt op bag i en lastbil, og i den forbindelse er den 25-årige mand, der var alene i personbilen, omkommet, siger han.

Ulykken er sket i rundkørslen ved Viborg Hovedvej og Grejsvej i nærheden af Grejs nord for Vejle. De pårørende til den 25-årige er underrettet, oplyser vagtchefen. Lastbilchaufføren er uskadt.

Klik og se flere billeder på localeyes.dk

Årsagen er endnu uvis

- Vi har haft tekniske undersøgelser, som fortsat pågår med en bilinspektør, der skal finde ud af, om bilens bremser fungerede, eller om der er andre tekniske årsager til, at der er sket en kollision, siger Jørn Bystrup.

- Men umiddelbart har vi ikke nogen forklaringer på, hvorfor den 25-årige overser lastbilen, da den er på vej ind i rundkørslen.

Der var let tåge i området, da ulykken skete. Ifølge vagtchefen var sigtbarheden dog ikke sat så meget ned, at det kan forklare, hvorfor den unge mand overså lastbilen.

Politiet har tidligt onsdag morgen ikke yderligere kommentarer til ulykken.

Mest sete på tvsyd.dk