31-årig mand fra Vejle fængslet for voldsomt bankkup i Odder

En 31-årig mand fra Vejle er varetægtsfængslet sigtet for natten til tirsdag at være med til en voldsom sprængning af en pengeautomat hos Jyske Bank på gågaden i Odder. To lignende sprængstofkup i Billund og Give er fortsat uopklarede.

Den 31-årige vejlenser blev i går eftermiddag varetægtsfængslet sammen med 38-årig mand fra Aarhus. De to er sigtet for sammen med en tredje anholdt at have sprængt en pengeautomat  i Odder i luften.

Politiet fik natten til tirsdag kl. 01.50 en anmeldelse om, at der var sket en voldsom eksplosion hos Jyske Bank på gågaden.

Flere gerningsmænd havde sprængt en pengeautomat i luften, og  vidner så kort efter en stor, sort personbil køre fra stedet med høj fart. Østjyllands Politi fik kontakt til flugtbilen og stoppet den efter en hektisk biljagt. Det lykkedes politiet at anholde to af de tre mænd i bilen - hvoraf den ene anholdte havde en pose med masser af pengesedler i hånden. Senere tirsdag blev den tredje mand også anholdt.

Kuppet i Odder var meget voldsomt og minder i fremgangsmåde og udførelse om to uopklarede sprængninger af pengeautomater i Den Jyske Sparekasses afdelinger i Billund og Give.

quote

Vi har noteret os, at sprængningen i Odder har lighedspunkter med Billund- og Givesagerne

Jens Møller, politikommissær, lokalpolitiet i Vejle

- Vi har noteret os, at sprængningen i Odder har lighedspunkter med Billund- og Givesagerne. Det er absolut interssant for os at få tjekket om den 31-årige vejlenser og hans to medsigtede også har været på de kanter, siger politikommissær Jens Møller fra lokalpolitiet i Vejle til TV SYD.