TV der bevæger dig

32-årig anholdt for knivdrama på Lumskebugten

Sydøstjyllands Politi har mandag aften anholdt en 32-årig mand, der sigtes for drabsforsøg efter et knivstikkeri på værtshuset Lumskebugten i Vejle natten til søndag.

00:32

1 af 2

Den 32-årige har ingen relation til offeret ifølge politiet. De mødtes tilfældigt på værtshuset, hvor et skænderi udviklede sig.

- Vi leder i øjeblikket efter gerningsvåbnet, og vi tror, at det er et almindeligt værtshusslagsmål, som har udviklet sig helt vildt, siger politikommissær Peter Verner Hansen til Ritzau.

Det er et signalement fra vidner og videooptagelser fra værtshuse, der har ført politiet på sporet af den formodede gerningsmand.

Værtshuset Lumskebugten var fyldt, da den blodige episode fandt sted ved 23.30-tiden lørdag. Der var ifølge politiet omkring 50 mennesker til stede.

Det 54-årige offer for knivstikkeriet blev kørt til Vejle Sygehus, hvor han senere blev meldt uden for livsfare.

Lige efter det dramatiske knivstikkeri anholdt politiet en 50-årig mand fra Horsens og en 42-årig kvinde fra Tørring. Men efter at de var afhørt, stod det klart, at det ikke var en af dem, der førte kniven.

De var i selskab med den formodede gerningsmand på værtshuset Lumskebugten, men politiet vurderer, at de ikke havde del i knivstikkeriet.

Den 32-årige mand bliver fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Kolding klokken 13. Det er uvist, hvordan den sigtede forholder sig til anklagen.

Mest sete på tvsyd.dk