32 hotdogs på bare 15 minutter - det gav sølv til Mikael i DM i Hotdog

32 hotdogs spist på blot 15 minutter gjorde Mikael Berg Larsen fra Vejle til sølvvinder til DM i hotdog-spisning fredag aften i Aalborg.

Mikael Berg Larsen fra Vejle stillede for første gang op til DM i Hotdog, som fandt sted i Aalborg fredag, og han klarede sig rigtig flot mod feldtets ni andre deltagere, og kunne give en af især en af de andre rutinerede deltagere kamp til stregen.

Hele 32 hotdogs - pølse, brød og "med det hele" nedsvælget på kun 15 minutter betød, Mikael Berg Larsen fik en flot andenplads til DM i hotdog-spisning.

quote

Jeg lagde ikke mærke til nogen af mine konkurrenter før omkring hotdog nummer 25, så gik det op for mig, det egentlig gik meget godt.

Mikael Berg Larsen, Vejle

Vejlenseren mødte hård modstand fra konkurrencens vinder nordjyske Ruben Mikkelsen, som igen i år tog titlen som årets Hotdog-konge med hele 36 spiste hotdogs. Det er femte år i træk Ruben Mikkelsen vinder konkurrencen.

Hver hotdog, som de ti deltagende mænd spiste, bestod af en ristet pølse med minimum to striber ketchup, sennep eller remoulade og minimum en slags løg. 

Den nu fem-dobbelte hurtigspiser og vinder af konkurrencen Ruben Mikkelsen kom godt fra start, og de rutinerede kæber satte en lang og effektiv slutspurt ind, som kun Mikael Berg Larsen kunne matche - til stor overraskelse for ham selv. 

- Det er jo vanvittigt - manden (vinder Ruben Mikkelsen red.) er jo en legende. Men jeg lagde ikke mærke til nogen af mine konkurrenter før omkring hotdog nummer 25, så gik det op for mig, det egentlig gik meget godt, fortæller Mikael Berg Larsen.  

Med andenpladsen vinder Mikael Berg Larsen et gavekort på 10.000 kroner. Men om han stiller op til næste år, er endnu uvist.

- Jeg skal hjem og høre hende chefen der hjemme, om det kan lade sig gøre, - 36 hotdogs er ufatteligt mange hotdogs, og når jeg tænker på det lige nu, så nej - men lad os se, griner vejlenseren.

Resultatlisten: 

  1. Rune Mikkelsen (36 hotdogs)
  2. Mikael Berg Larsen (32 hotdogs)
  3. David Khalaf (24 hotdogs)