TV der bevæger dig

38-årig mand på springtur fra fængsel drev hælercentral

En 38-årig mand fra Vejle, der drev en hælercentral, mens han var på flugt fra en fængselsstraf, kan nu se frem til et forlænget ophold bag tremmer.

Den 38-årige drev en form for hælercentral med køb og salg af blandt andet store mængder stjålne designervarer. Arkivfoto.

Den 38-årige er ved Retten i Kolding fundet skyldig i - og skal nu 10 måneder i fængsel for blandt andet hæleri af særlig grov beskaffenhed.

- Hæleri af særlig grov beskaffenhed, betyder, at hæleriet har været af erhvervsmæssig eller professionel karakter, eller at man har opnået et stort udbytte, forklarer sagens anklager Tobias Engby fra Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse om dommen.

Det kom frem under sagen, at den 38-årige tilbage i august undveg fra afsoning af en tidligere dom. Fra den dag, og indtil han blev anholdt af politiet i oktober, drev han en hælercentral med køb og salg af blandt andet store mængder stjålne designervarer.

Sydøstjyllands Politi kom på sporet af den 38-årige ved at aflytte hans telefon, og da de ransagede den dømtes opholdssted, blev der blandt andet fundet flere designervarer og 4,2 kg pot. Den 38-årige blev også dømt for et indbrud hos en virksomhed i Vejle. Alle de fundne designervarer er efterfølgende blevet udleveret til rette ejere eller konfiskeret.

Ved straffastsættelsen fandt Retten i Kolding det skærpende, at den tiltalte havde begået forholdene mens han var på flugt fra afsoning, samt at manden tidligere var straffet.

Den tiltalte modtog dommen på stedet, og begyndte straks på afsoningen af de 10 måneders fængsel. 

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk