TV der bevæger dig

3F-formand fik sin bilhjul skruet løs

Dødstrusler mod 3F er ikke kun løst krudt. 3F-formanden Poul Erik Skov Christensen fik sine bilhjul skruet løs.   

Poul Erik Skov Christensen her til venstre er aktuel i 3F-konflikten mod Vejlegårdens Amin Skov Bedrbeigi her til højre.

3Fs landsformand modtog i går onsdag en dødstrussel. Men det er ikke første gang, at han bliver truet.For cirka 10 år siden blev truslen endda meget reel, da han kørte på en jysk motorvej.

Løse bolte

- Jeg kunne høre, at der var et eller andet galt med bilen. Så jeg kørte ind til en autoforhandler, der undersøgte bilen og spurgte, om der var nogen, der var sure på mig, da han kunne se, at nogle havde løsnet boltene på alle hjulene, fortæller Poul Erik Skov Christensen.

Trussel fra "nationalsociaisterne"

Episoden fandt sted kort tid efter, at 3F-formanden fik en skriftlig trussel fra nogle, som kaldte sig »nationalsocialisterne«.
- Jeg havde udtalt mig positivt om nogle af de mennesker, der er kommet til Danmark. Og så skrev nationalsocialisterne, de havde besluttet, at jeg skulle skydes. Men det ville først ske efter, at jeg havde set min familie blive dræbt. Den eneste måde, at vi kunne undgå den skæbne var ved at forlade Danmark indenfor 90 dage, siger Poul Erik Skov Christensen.

Mest sete på tvsyd.dk