TV der bevæger dig

3F-formand: Stop truslerne

Trusselsbrev mod 3F-formand i Vejle advarer mod at lørdagens demonstration bliver gennemført.  

Trusselsbreve i en lind strøm er nu en del af den tilspidsede konflikt omkring Vejlegården.
Torsdag morgen modtog formanden for 3Fs Vejlekontor Martin Jensen trusselbrev fra en forening, der kalder sig "Forening for et frit Danmark og imod diktatur".

Også trussel mod landsformanden

I brevet truer organisationen med, at kontoret i Vejle vil blive ødelagt med sten og brandbomber, hvis en anmeldt demonstration bliver gennemført lørdag.
"Det samme vil ske hos formanden Martin Jensen på hans private bopæl og så får egoisten Poul Erik Skov Christensen i Frederikssund også en tur, skriver foreningen i trusselsbrevet.

Billeder af blokadevagter

Foreningen truer med, at den også har billeder af blokadevagterne, og at foreningen har et godt samarbejde med Defence League".
Trusler mod konfliktens aktører hører ingen steder hjemme, mener forbundssekretær i 3F, Per Christensen. Han opfordrer alle aktører til at trække vejret og se de rigtige proportioner i den lovligt, varslede konflikt.

Stop truslerne

- Det med at begynde med trusler mod afdelingsformanden i Vejle, mod Vejlegården og vores egen formand er med til at udbrede konflikten til noget, som den overhovedet ikke kan rumme, siger han.
3F-formand Poul Erik Skov Christensen har modtaget flere anonyme trusler - heriblandt et telefonopkald og en mail med billeder af ham, hans familie og hans bolig.

Skarp patron

Også konfliktens anden part, Vejlegårdens ejer Amin Skov Badrbeigi, har modtaget trusler. Således fik restaurantejeren for godt en uge siden en skarp patron i postkassen.