440 blev skræmt fra vid og sans i udsolgt spøgelseslabyrint

Dystopia har haft udsolgt hele året - og fredag aften var ingen undtagelse, selvom der var skruet endnu mere op for uhyggen.

440 mennesker blev skræmt fra vid og sans i Dystopia Haunted House til en komplet udsolgt fredag aften i Vejle.

- Vi har en masse forskellige karakterer, som gæsterne kommer til at støde på i løbet af aftenen. I aften kalder vi oplevelsen INTENSE, som betyder, at det her er endnu mere uhyggeligt, og skuespillerne kommer helt hen og rører ved folk, siger Jonas Bøgh Pedersen, som står bag Dystopia Entertainment.

I videoen her kan du se Joan Van Der Wehle-Jensen fra Fredericia, når hun bliver forvandlet til ren og skær gru.

Alt var udsolgt både fredag og lørdag. Der er stadig få billetter at få fat i til søndag aften. Faktisk har alle arrangementer hele året været totalt udsolgt, og der er blevet solgt mere end 6000 billetter indtil videre i år.

- Der er mange der efterspørger den type uhygge, og det har man stor tradition for i blandt andet USA, hvor jeg også selv har boet, siger Jonas Bøgh Pedersen.

Se mere om, hvad Jonas Bøgh Pedersen siger om give folk gys og gru.

Hvis det ikke er nok for dig at opleve arrangementet som gæst, så giver arrangørerne nu interesserede mulighed for at være med bag kulisserne, når de laver et lignende event på Koldinghus i vinterferien næste år.

Gæsterne var spændte inden det hele gik løs fredag aften. Der var da heller ingen tvivl om, hvem gæsterne både frygte og glæder sig mest til: Mr Piggy - grisemanden med motorsaven. 

TV SYDs reporter, Dorte Callesen, talte med flere forventningsfulde gæster, inden de blev sluppet løs i labyrinten.