TV der bevæger dig

Afstemning: Nordens bedste dyrepark ligger i Givskud

Givskud Zoo - Zootopia kan kalde sig Nordens bedste dyrepark. Det er en svensk rejseside, som har kåret dyreparken.

00:33

Se eller gense gorillaungen Yeba, der bor i det præmierede gorillaanlæg i Givskud Zoo, forsøge at få sin storebror med til en omgang leg.

Dyreparken i Givskud er kåret som Nordens bedste dyrepark 2019. Det er den svenske rejseside barnsemester.se, der via en afstemning kårer attraktioner som hoteller, rejseselskaber og dyreparker.

- Rejsesiden har nomineret os, og vi har fået flest stemmer blandt andet foran de store zoologiske haver i København og Kristiansand. Barnsemester.se skriver om familievenlige turistattraktioner, og vi er meget stolte over, at gæsterne har stemt på os, siger Morten Hechmann Andersen, som er formidlings- og marketingchef i Givskud Zoo - Zootopia.

Det er andet år i træk, Givskud Zoo vinder afstemningen. På de næste pladser kom de svenske dyreparker Kolmården Zoo og Ölands Djur & Nöjespark. 

Også kåret i Danmark

Udover nu igen at blive kåret som Nordens bedste dyrepark er Givskud Zoo - Zootopia kåret som Danmarks bedste dyrepark 2019.
DanCenter og Danland har holdt en afstemning, hvor brugere kunne stemme på Danmarks bedste attraktioner i ni forskellige kategorier.
Godt 7.400 deltog og gav attraktioner karakterer fra 1 til 5. Givskud Zoo - Zootopia fik et gennemsnit på 4,41 ud af 5, hvilket var den højeste vurdering blandt vinderne i de ni kategorier.

Læs også Små dyr i Givskud Zoo

Mest sete på tvsyd.dk