TV der bevæger dig

Allan Simonsen håber på ny succes for sin gamle klub

Rigtig mange tidligere VB-spillere er med når klubben i dag fejret 125 års jubilæum. Blandt dem Allan Simonsen, Johnny Hansen og Ulrik Le Fevre.

04:53

TV SYD var med direkte da VB fejrede sit 125 års jubilæum - og Allan Simonsen ville hellere fortsætte interviewet end på banen igen.

Klubben fejrer i dag 125 års jubilæum. Foto: Troels Sørensen TV SYD

1 af 2

Vejle Boldklub fylder 125 år tirsdag. I den anledning har TV SYD spurgt nogel af de største VB-koryfæer gennem tiderne om deres forhold til deres klub.

Den største spiller gennem tiderne, Allan Simonsen, ønsker selvfølgelig, at VB igen kan blive den magtfaktor i danske fodbold, som klubben var tidligere.

01:15

De tidligere VB'ere Ulrik le Fevre, Allan Simonsen, Tommy Troelsen og Johnny Hansen fortæller om deres forhold til klubben. Video: Troels Sørensen, TV SYD

Luk video

- Det kniber lidt i øjeblikket, men vi håber på, at vi igen kan vende tilbage, siger han til TV SYD.

VB har vundet fem danske mesterskaber gennem tiderne, senest for 32 år siden i 1984.

Den store dag bliver i dag bl.a. markeret med en jubilæumskamp, hvor en lang række kendte VB-spiller møder et hold med tidligere landsholdsspillere.

På banen er der mulighed for at opleve Allan Simonsen, mens mange af de øvrige tidligere spillere dog nøjes med at se på

 

 

 

 

Mere sport