TV der bevæger dig

Amin Skov indlagt efter Vejlegården-brand

Politiet fandt Amin Skov ved ankomst til brandalarm på Restaurant Vejlegården. Han er nu indlagt på intensiv med røgforgiftning.

00:38

1 af 2

Restaurantejer Amin Skov er indlagt på hospitalet efter nattens brand på Restaurant Vejlegården. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

- Vi får en melding klokken 2 om, at der er brand på stedet, og da vi ankommer, finder vi restauratør Amin Skov på stedet, og han er nu indlagt på hospitalet, siger politiinspektør Brian Olsen til Ritzau.

Ifølge politiet er Amin Skov indlagt med røgforgiftning. Politiet kan ikke oplyse, hvad Amin Skov lavede på stedet klokken 2 om natten.

I forbindelse med branden på stedet blev en såkaldt sabotagealarm på restaurantens alarmsystem aktiveret. Det kunne tyde på et indbrud, og politiet skal nu undersøge om branden kan være påsat.

- Jeg tvivler på, at vi kan sige noget om det i løbet af i dag. Sådan en gerningsstedsundersøgelse kan godt tage lang tid, og det kommer an på, hvor varmt der er derinde, siger Brian Olsen.

Vejle Amts Folkeblad har talt med Amin Skovs forældre, der fredag morgen kl. 06.30 fik besked om, at sønnen er indlagt på intensiv på Vejle Sygehus. De er stærkt berørte af situationen.

Restaurant Vejlegården blev i årets løb landskendt, da Amin Skov valgte at indgå overenskomst med fagforbundet Krifa i stedet for 3F.

Det førte blandt andet til, at 3F iværksatte blokader mod restauranten, og hen over sommeren og efteråret fyldte konflikten på Vejlegården godt op i medierne.

I november afgjorde Arbejdsretten, at konflikten og blokaden i store træk var lovlig set fra 3F's side.