TV der bevæger dig

Amin Skov: Jeg blev overfaldet

I sit første interview siden branden på restaurant Vejlegården natten til fredag den 21. december siger restauratør Amin Skov nu: Jeg blev overfaldet.

01:20

Amin Skov siger nu for første gang, at han blev overfaldet inden branden på restaurant Vejlegården.

1 af 2

- Jeg var på arbejde torsdag aften. Min restaurantchef havde haft fri i fire dage, og der var en del papirarbejde, som jeg ordnede på restaurantens kontor, mens jeg gik til og fra restauranten. Vi tager imod ordrer i køkkenet frem til kl. 21, og kl. 24 gik det sidste personale. Derefter fortsatte jeg med papirarbejdet, siger Amin Skov til Vejle Amts Folkeblad.

- Jeg kigger ikke på uret. Den slags bliver man deprimeret af, når man arbejder i en restaurant, så jeg ved ikke, hvad klokken er. Fra kontoret er der en smal gang, og til højre er der et depotrum. Her ser jeg en maskeret person, der først slår mig i højre side af ansigtet. Jeg falder ned, halvt på siden og halvt på maven. Da jeg ligger ned, ser jeg yderligere et par ben, og da jeg forsøger at rejse mig får jeg et slag i venstre tinding, siger Amin Skov til avisen.

Derefter husker han ikke mere, før han kommer til sig selv. Det sker, da han lugter røg og mærke varme.

- Der går lidt panik i mig. Jeg ved ellers godt, at man skal kravle, når der er røg, men jeg rejser mig og bliver mødt af en røgsky. Jeg søger tilbage til kontoret, og kommer ud af vinduet, siger Amin Skov.

Derefter husker han ingenting, før han vågner på sygehuset.

Lederen af politiets efterforskning, politiinspektør Brian Voss Olsen, har flere gange afvist, at der var noget i sagen, der tydede på et overfald.

- Det er frustrerende, at politiet melder sådan ud, når jeg ved, det ikke var sådan, det skete. Det sætter en masse tanker og følelser i gang, men jeg håber, politiet har haft et højere formål med at melde det ud på den måde, siger Amin Skov til Vejle Amts Folkeblad.