Barn kvæstet, da far ramte anhænger

En fem-årig pige pådrog sig alvorlige kvæstelser, da hendes far ramte en parkeret lastbilanhænger på Hedegårdsvej i Lyngby ved Give. Pigen blev fløjet til Aarhus, hvor en trafikeret vej blev spærret, mens helikopteren landede på vejen.

Ulykken skete kl. lidt over 8. Efter de foreløbige oplysninger skete uheldet, da den 35-årige, lokale mand påkørte en parkeret lastvognsanhænger.

I bilen havde den 35-årige sine to døtre på to og fem år. Den ældste pige pådrog sig alvorlige kvæstelser ved ulykken, mens faderen og den yngste datter fik lettere kvæstelser.

Sydøstjyllands Politi og en bilinspektør arbejder stadig på ulykkesstedet. Umiddelbart tyder undersøgelserne på, at uheldet kan forklares med en lavtstående sol. Stedet er afspærret som led i undersøgelserne.

Overført i helikopter

Den hårdt kvæstede pige blev overført til Aarhus Universitetshospital, hvor den meget trafikerede Nørrebrogade blev afspærret, så lægehelikopteren kunne lande på kørebanen.

Normalt flyves kvæstede til sygehuset i Skejby. Men for at spare den kvæstede pige for en tur i ambulance til det tidligere Kommunehospital landede helikopteren på gaden.

På det tidligere kommunehospital ligger stadig neurokirurgisk afdeling, som bl.a. tager sig af hovedskader.