To biler gik op i flammer efter påsat brand

Natten til tirsdag blev der to gange sat ild til parkerede biler i Jelling. En 44-årig mand er anholdt og sigtet i sagen.

Politi og brandvæsen måtte ved midnatstid to gange rykke ud til påsatte brande i Jelling. Klokken 23.24 kom den første anmeldelse, da en familie, der bor på Hvesager, pludselige opdagede, at deres bil stod i flammer.

-Bilen var netop blevet parkeret og derfor troede vi først, at det var en teknisk fejl ved bilen, der var årsagen til branden, fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Hans Hoffensetz  til TV SYD.

Men allerede klokken 00.35 var den galt igen i Jelling. Denne gang var en bil der stod parkeret i en carport på Ringvejen brudt i brand.

-Da patruljen kommer ud til branden ser vi en mand, der forsvinder ind i en baggård og efter at der er gjort flere fund både ved gerningsstederne og på den 44-årige mands bopæl, har vi nu sigtet ham for forsætlig ildspåsættelse, siger Hans Hoffensetz til TV SYD.

Se mere tv på localeyes.dk

De to biler eller ejerne af bilerne har ifølge politiet ikke noget med hinanden at gøre, og manden har endnu ikke givet nogen forklaring på, hvorfor han satte ild til bilerne, oplyser politiet.