Biljagt efter narkopåvirket mand i stjålet bil endte i det centrale Vejle

I nat begyndte en biljagt efter en 37-årig mand, der kørte i en stjålet bil med stjålne nummerplader. Politiet brugte blandt andet sømmåtter for at standse manden, men han kørte videre på punkterede dæk.

Selv ikke sømmåtter var nok til at standse en stjålet bil med en narkopåvirket mand bag rattet. Efter en anmeldelse blev politiet opmærksom på en bil, som var stjålet og som kørte med stjålne nummerplader nær Taulov. Da politiet ville standse bilen, forsøgte manden bag rattet at stikke af.

- Han kører nordpå mod Vejle, så vi starter det, vi kalder en eftersætning, fortæller Henrik Dam, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

På vej mod Vejle smed politiet sømmåtter ud på vejen, som punkterede den stjålne bils dæk. Heller ikke det var nok til at standse bilen, der også kørte ind i en politibil. Han kørte videre på punkterede dæk, og faktisk nåede han helt til Vejle centrum, hvor turen stoppede.

- Her kører han ind i en elmast, et skilt og en mur, fortæller Henrik Dam.

Ved standsningen bliver også en politibetjent strejfet af flugtbilisten, men vedkommende kom ikke noget til.

- Udover at han kørte i en stjålet bil og med stjålne nummerplader, så var han nok også påvirket af narko. Vi er ved at undersøge, om vi har mere på nu, og så vil vi vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør, siger Henrik Dam.