Borgmester afviser beskyldninger: -Det er en oprivende løgn

Det er påstand mod påstand i sag om trusler mod byrådspolitiker. Borgmester er rystet over beskyldninger

Det er påstand imod påstand i sagen om hvorvidt den konservative Dan Arnløv i Vejle Byråd er blevet truet på sin post som formand for Idræts- og Kulturudvalget, hvis ikke han holdt inde med sin kritik af de folkevalgte politikere i Vejle Havns bestyrelse.

Selv om han som Socialdemokratisk medlem af Vejle Byråd er en politisk modstander til den konservative Dan Arnløv, så bekræfter Martin Sikær Kristensen torsdag overfor TV SYD, at Arnløv er blevet truet på grund af sin kritik af de byrådspolitikere, som er medlemmer af bestyrelsen  i Vejle Havn.

Martin Sikær Kristensen siger til TV Syd:

- Jeg har indtil flere gange i kommunalt regi oplevet, at der er blevet lagt pres på Dan Arnløv, hvis ikke han nedtonede snakken om Vejle Havn.  Jeg er ikke i tvivl, at han er en torn i øjet på Venstre, fordi han rent faktisk leverer resultater.

På den anden side afviser Vejles Venstre-borgmester, Arne Sigtenbjerggaard, torsdag overfor TV Syd enhver antydning af trusler mod Arnløv.

- Det er direkte løgn, og det har jeg foreholdt Dan Arnløv. jeg vil gerne have at vide, præcist hvad jeg skal have sagt og hvornår, men det kan Arnløv ikke svare på.

- Dette har intet på sig. Det kan kun være Arnløvs egen vurdering. Jeg har aldrig været ude for noget lignende.  Jeg er oprevet over dette, siger borgmester Arne Sigtenbjerggaard til TV SYD.